CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

2012. április 28., szombat

sosem lesz vége....

Ezt érzem most. És nem... :-) épp nem a nagy szerelemről írok, persze annak sem lesz reméljük. Ez most a házimunka. Nincs nagy lakásunk. Nem egy garzon, de nem is hodály, kettőnknek nagyon kényelmes, kellemes otthon. Csak rendben tartani ne kéne....
Ma egész délután - na jóóóó...lehet, picit túlzok, szinte egész délután :-)- kint voltam. A kertben. A kb. 8 m2-es kertben. :-) Hogy itt mennyi munka van! Az összes balkonládát, cserepet és dézsát át kellett mosnom. Vízkőtelenítenem. Lehetőségekhez mérten fertőtlenítenem. Persze környezetbarát módon. Totál kész vagyok. Uncsi volt. Fárasztó. Erre bejövök...és a lakás is egy katasztrófa. Mosogatni kell. Vasalni. Mosni. Porszívózni. hehe... na Borsó pont a monitoromra nézett. Fel van háborodva. :-) Hogy ő picit mosogatott! Eltette a pulcsiját a kanapéról! Eldobta a tojáshéjat! Méghogy katasztrófa! :-))) (nem mellesleg amúgy vacsit is csinált nekem - nyami.)
Lényeg, hogy holnapi kirándulás lefújva. Itthon maradunk. Ültetünk. Új muskátlikat. Garázst pakolunk. Garázs előtt füvet nyírunk. Igazi vasárnapi kertvárosi idill. :-))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése